Ny hemtjänst i Täby

 Adela Omsorg expanderar hemtjänst till Täby Kommun – en ny era av omsorg och service

Med stor glädje och stolthet kan vi nu meddela att Adela Omsorg, efter flera års framgångsrik verksamhet i Stockholm, har fått förtroendet att utöka sin hemtjänst till Täby kommun. Detta steg markerar början på en ny och spännande resa i vår strävan att erbjuda högkvalitativ omsorg och service.

Kontor i trygghetsboendet Villa Nest

Den 5:e oktober 2023, blev Adela Omsorg officiellt godkänd av Täby kommun som en ny utförare av hemtjänst. Detta är ett viktigt erkännande av det engagemang och den kvalitet som kännetecknar vår verksamhet. I samband med detta påbörjade vi inredningen av vårt nya kontor, beläget på Gamla Norrtäljevägen 111, i hjärtat av det nybyggda trygghetsboendet av Villa Nest.

Lokal för optimal service

Detta projekt har varit en del av vår vision i flera år. Vi har aktivt deltagit i utformningen och planeringen av lokalen för att säkerställa att den passar våra behov och möjliggör en optimal service för våra kunder. Genom att ha vårt kontor inom samma fastighet som trygghetsboendet, stärker vi vår tillgänglighet och närvaro för de individer som bor där och behöver stöd och omsorg i sin vardag.

Stark närvaro i Täby

Sedan starten i Täby har vår verksamhet vuxit snabbt. Vi har redan etablerat en stark närvaro i kommunen med flertalet nöjda kunder. Vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder den bästa möjliga omsorgen och servicen, skräddarsydd efter deras unika behov och önskemål.

"Vi ser fram emot att få vara en del av Täby kommuns gemenskap och att bidra med vår expertis inom hemtjänst. Det är vår fasta övertygelse att varje individ förtjänar omsorg och service av högsta kvalitet, och det är precis vad vi strävar efter att leverera", säger Babak Sarhang, VD  hos Adela Omsorg.

Med denna expansion ser vi fram emot många år av dedikerad service, omsorg och hemtjänst i Täby, en kommun som vi är stolta över att nu vara en del av. Vår resa fortsätter, och vi ser med tillförsikt fram emot att göra en positiv skillnad i många människors liv.