Solna stads kvalitetspris – en utmärkelse att vara stolt över

Du kanske redan har sett den fina utmärkelsen på vår hemsida eller hört oss berätta om priset när du var i kontakt med oss första gången. Vi är nämligen oerhört stolta över att vi 2015 var ett av de vård- och omsorgsföretag som fick ta emot Solna stads kvalitetspris!

Omvårdnadsakademin är en del av Solna stad och har i uppgift att säkra kvalitetsutvecklingen av vården och omsorgen i Solna. En viktig del av detta är akademins samarbete med till exempel högskolor, och syftet är att långsiktigt förbättra och utveckla arbetet inom vård och omsorg.
I oktober varje år ordnar Omvårdnadsakademin kvalitetsdagen, och i samband med denna delas kvalitetspriset ut. Priset går till tre företag som förtjänar att uppmärksammas för det gångna årets arbete. Syftet är alltså att uppmärksamma och uppmuntra företag inom vård och omsorg som aktivt jobbar med att förbättra livskvaliteten för sina kunder. De prisbelönade företagen lyfts fram som goda exempel på hur verksamheten inom vård och omsorg kan utvecklas, och hur vi förenklar eller förgyller våra kunders vardag.

Adela Omsorg tilldelades kvalitetspriset 2015 under temat ”Hälsa och välbefinnande”. Vi fick priset i kategorin hemtjänst för vårt arbete med att föra in dans i våra kunders vardag.
Läs motivering till varför just vi fick priset i foldern Goda Exempel 2015, som finns att ladda ner på Solna stads hemsida – eller håll utkik efter nästa nyhetsblad! Då återkommer vi med en artikel om varför man aldrig blir för gammal för att dansa och hur vi hela tiden arbetar för att utveckla vår verksamhet för att våra kunder ska må så bra som möjligt.

Öppettider telefon
alla dagar 8-21 och helg 10-21 *

010-16 65 000

Huvudkontor - Solna

Framnäsbacken 4
171 66 Solna

Järfälla kontor

Birgittavägen 3
177 31 Järfälla

Sundbyberg kontor

Eliegatan 16 
172 73 Sundbyberg

Kista kontor

Trondheimsgatan 4
164 30 Kista

Följ oss i sociala medier

gdpr-flag-2400x1200.png
© Copyright ADELA OMSORG AB 2021.